Over ons

Lead View is de meest complete tool voor onderzoeken. De onmisbare software is eenvoudig te gebruiken en produceert maximale output. Lead View maakt een einde aan de frustratie dat een onderzoek niet de diepte in kan gaan.  Dankzij grenzeloze ambitie om bedrijven het zo makkelijk mogelijk te willen maken, is Lead View al geliefd bij talloze bedrijven.

Brutale mensen hebben meer fun en de halve wereld! 

“Brutale mensen hebben more fun”… is absoluut waar! Dus door brutaler te zijn, heb je in elk geval meer plezier!

In de tijd dat ik zelf nog accountmanager was, hadden we een hele gave training. En tijdens de training kregen we als accountmanagers een opdracht. We moesten gezamenlijk besluiten welke klanten we heel graag wilden hebben.

Na een gezonde discussie hadden we er een paar potentiële benoemd waarover we het met zn eens waren. De volgende opdracht was, bel dan maar!!!

Brutale mensen hebben de halve wereld

Iedereen schrok zich dood. JA, dat was niet de bedoeling! Wat zouden we moeten zeggen? Wij zijn accountmanagers geen callcenter medewerker! Maar nee, de opdracht was echt dat we deze klant moesten bellen. Het zweet stond ons in de handen en we besloten te gaan bellen om wat vragen te mogen stellen. Met deze miniset zijn we gaan bellen en het werkte. 

De week erop hadden we een afspraak staan met de klant die we heel graag wilde hebben. 

Lead View maakt het leven van verkopers en hun managers makkelijker. De hele salesafdeling profiteert van het gemak. Door gebruik te maken van onderzoeken en enquetes heb je de misschien wel de meest laagdrempelige tool in handen om (brutale) vragen te kunnen stellen aan de doelgroep. Lead View helpt je niet alleen om de juiste informatie te kunnen ontvangen, maar ook om in gesprek te komen met de juiste klanten. Met een steengoed vragenpad creëren we een tool waarmee je aan de slag kunt.

Meerkeuze betekent meetbaar, dus het resultaat is een compleet overzicht van onmisbare data. Je wist ongetwijfeld al dat het essentieel is data driven te zijn, maar Lead View helpt je deze aanpak ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Lead View geeft je maximaal inzicht in je klanten en laat je in één oogopslag zien waar je nu staat en hoe dicht je bent bij het halen van je targets. Deze data gebruik je vervolgens ook voor een volgend vlijmscherp prognoserapport.

Tegenwoordig bestaat Lead View uit een ijzersterk team doorgewinterde verkopers en programmeurs. Zo helpen we meer dan 200 bedrijven. Lead View wil zoveel mogelijk mensen laten profiteren van de goudmijn aan data die onze software oplevert. 

Missie

Lead View wil bedrijven laten doen waar ze zo goed in zijn: verkopen! Wij geloven dat een goed onderzoek waardevolle en belangrijke informatie oplevert voor bedrijven. Maar dat moet wel snel en eenvoudig kunnen. We vinden het belangrijk dat deelnemers binnen enkele minuten kunnen deelnemen aan een onderzoek die altijd waardevolle verkoopinformatie opleveren. De slimme software van Lead View vertaalt de data van alle onderzoeksgegevens volledig automatisch naar heldere cijfers en statistieken. We bezorgen het management zo alles wat zij nodig hebben om aan te sturen, bij te sturen, te coachen en beslissingen te nemen.

Visie

We willen dat onze klanten zich kunnen focussen op de klant i.p.v. hun eigen product of dienst.  Met onze data helpen we bedrijven daarom structurele data te ontdekken over hun klanten. Lead View is er nu en in de toekomst op gericht bedrijven te helpen om unieke inzichten te krijgen uit hun doelgroepen. Daarom werken we altijd aan verbetering van onze tool. Zolang veel bedrijven aangeven meer te willen weten van hun doelgroep, is onze missie nog niet geslaagd.