Open rest API

Lead View kan aan verschillende systemen gekoppeld worden door middel van een API. Zo hoef je niet constant te schakelen tussen softwareprogramma’s en data opnieuw in te voeren.

Het nut van een API
API staat voor Application Programming Interface en zorgt ervoor dat verschillende systemen, oftewel programma’s en applicaties, met elkaar kunnen communiceren. Lead View bevat een zogenaamde REST API. Dat is een universele softwarekoppeling. Een REST API is schaalbaar, gebruikt weinig bandbreedte en is relatief eenvoudig en snel inzetbaar. Deze zorgt ervoor dat Lead View een volledig open platform is dat snel en veilig data kan uitwisselen met andere systemen. Enerzijds kan Lead View-data snel en veilig in andere systemen geïntegreerd worden. Anderzijds kan het gekoppelde systeem als module toegevoegd worden aan Lead View. Hierdoor zijn alle instellingen en velden van het gekoppelde systeem na activatie zichtbaar in Lead View.

Alle nuttige informatie op één plek
Het is bijvoorbeeld handig om Lead View te koppelen met het Customer Relationship Management (CRM) systeem van je organisatie. Zo heb je alle informatie makkelijk bij elkaar op één plek. Dit maakt het mogelijk de klantinformatie die in Lead View is gegenereerd aan te vullen met bijvoorbeeld koopmotieven, dealmakers en -brekers van klanten.

Als het nodig is, leveren wij maatwerk voor een koppeling met jouw CRM-systeem. Dan bepalen we bijvoorbeeld welke data, waar opgeslagen wordt. We bepalen samen de strategie en laten vervolgens de software werken. Zo creëer je de meeste toegevoegde waarde.