Dynamisch vragenpad

Een enquête invullen in Lead View is heel eenvoudig dankzij onze dynamische vragenpaden. Dit is een vragenlijst die een deelnemer invult. Het ingevulde antwoord bepaalt de volgende vraag, waardoor je onderzoek echt de diepte in gaat. Doordat Lead View altijd de juiste vragen stelt op het juiste moment, verzamel je altijd de juiste informatie. En de deelnemer ontvangt geen overbodige vragen/

Je hele organisatie heeft baat bij een succesvol vragenpad. Allereerst zorgt een goed en volledig vragenpad dat het onderzoek compleet en waardevol is. De deelnemers worden niet onnodig lastiggevallen met vragen die niet relevant zijn. Ten tweede genereert een goed vragenpad alle informatie die je nodig hebt over alle benodigde inzichten en meer.

Passend vragenpad voor jouw bedrijf
Een goed vragenpad is dus essentieel voor nuttige inzichten. Lead View heeft honderden vragenpaden gemaakt en creëert ook graag samen met jou het perfecte vragenpad voor jouw organisatie. In een bezoek adviseren we je over de vraagstelling en hoe het vragenpad jouw verkoopproces waarborgt. We peilen ook de informatiebehoefte en de koers van je bedrijf. Aan de hand van deze informatie stellen we een op maat gemaakt vragenpad op.

Vragenpad voor enquêtes
Een dynamisch vragenpad biedt verschillende mogelijkheden. Dit systeem is óók heel geschikt om live enquêtes af te nemen onder klanten. Dit doet accountmanager bijvoorbeeld tijdens een klantbezoek of op (vak)beurzen. Onze ervaring leert dat een live enquête een deelname van 80 tot 90% realiseert, in plaats van de gebruikelijke 10%. Zo verzamel je eenvoudig en heel gericht diepgaande informatie. Je komt er bijvoorbeeld achter hoe tevreden klanten zijn, wat hun koopmotieven zijn en waarom ze zaken met je doen. Ook zie je zo hoe je verkoopkansen zijn bij prospects en klanten. Zijn er bijvoorbeeld huidige klanten die ervoor openstaan de samenwerking uit te breiden? Laat je door de data leiden en word een echte data-driven organisatie.

Met Lead View verzamel je binnen no-time belangrijke verkoopinformatie. Start nu een proefperiode van 14 dagen en ervaar direct de voordelen! Wennen hoeft niet, want Lead View wijst je de weg en het dynamische vragenpad doet het werk voor je!