DROOMKLANTEN

LATEN WE NEE ZEGGEN TEGEN SLAPPE KLANTEN DIE JE KOPZORGEN OPLEVEREN!

Wanneer je een mooie aanvraag ontvangen hebt, trek dan niet gelijk een grote fles champagne open! Want soms is het echt beter om een aanvraag te laten lopen. Eigenlijk zou je bij iedere aanvraag jezelf de vraag moeten stellen: Is het een knappe-klant of een slappe-klant? Sommige klanten kosten je heel veel negatieve energie en daar kun je dan ook helemaal op leeglopen. Dit zijn slappe-klanten die je eigenlijk de concurrent gunt. En je hebt knappe-klanten die je positieve energie opleveren, klanten waarvoor je dan ook graag 2 stappen extra zet.

Hoe zorg je er nu voor dat je, “ja” kunt zeggen tegen knappe-klant en “nee” tegen een slappe-klant? Het antwoord is simpel, scan je klanten! De grote kunst van een goede scan is dat deze redeneert vanuit de klant en zijn behoeftes. Dat is waarin we je kunnen helpen. We hebben honderden (scan) templates voor je klaarliggen die we met enkele kleine aanpassingen zo kunnen inzetten. Zo weet jij bij iedere aanvraag of je te maken hebt met een slappe-klant of juist een knappe-klant.

Zou je zelf willen weten of een scan jullie kan helpen aan betere klanten? Doe dan onze eigen Lead View Scan. En ontdek binnen 2 minuten of een scan je echt gaat helpen. We stellen slechts 5 vragen waarbij je alleen het juiste antwoord hoeft aan te klikken. Hierna heb je antwoord op de vraag of een scan jullie echt gaat helpen. Mocht het blijken dat een scan jullie gaat helpen, dan ontvang je deze geheel vrijblijvend voor 1 maand gratis op je eigen website.

DOE DE LEAD VIEW SCAN

Met een beetje lef is elke droomklant binnen handbereik.