Blikreclame

Ieder bedrijf is anders. Dat geld natuurlijk ook voor een reclamebureau. Wat wij in de 20 jaar die wij in het reclamevak zitten vooral zien is dat er veel soorten bureaus zijn. Wat zijn de valkuilen van de meeste bureaus?

  • Veel bureaus doen enkel wat er gevraagd wordt en denken niet goed na ‘of’ de vraag wel de juiste is.
  • Vaak blijven de gemaakte middelen eigendom van het reclamebureau
  • Er wordt vaak gewerkt met ‘wurg’ contracten
  • Als het nieuwe er af is is het bureau niet meer te vinden.

Wat maakt Blik Reclame nou zo leuk?

Blik Reclame is gevestigd in Terwolde. Dit is vlak bij Deventer, Zwolle en Apeldoorn. Wij vinden het prettig om iedere klant die bij ons komt eerst goed te leren kennen. We komen dus graag bij onze klant op de koffie. Hierdoor krijgen we een gevoel bij het bedrijf. Hoe komen de klanten binnen? Wat zien de klanten? Wat is de sfeer? Wie komen ze als eerst tegen? Door dit helder te hebben kan er ook een beter communicatieplan gemaakt worden, want de uitstraling sluit naadloos aan op de ervaring die de klanten zullen hebben als ze bij onze klant op bezoek komt.

Daarnaast werken we erg transparant. Vooraf maken we een heldere uren inschatting en dit wordt netjes bijgehouden.. Gaan we hier overheen? Dan zullen we dit vooraf communiceren. Je komt dus niet voor onverwachte hogere kosten. Dit vinden we zelf ook fijn als we met onze partners werken, dus waarom zouden we anders doen naar onze klanten.

Dus ben jij op zoek naar een reclamebureau in Deventer? Bel eens met 0571 760055 en nodig ons eens uit op de koffie. Kijk anders even snel op onze contact pagina

Liever bij ons op de koffie? Je bent meer dan welkom. Onze JURA koffiemachine met koffie van onze klant Echt Koffie biedt de juiste koffie voor een prettige kennismaking.