NEDERLANDS PITCH EVENT 2022

ALLES BEGINT MET EEN GOEDE PITCH

De kern van het congres is om ondernemers te inspireren bij hun pitch. Zeker nu! Een pitch is een belangrijk onderdeel in je onderneming waarmee je positief en negatief het verschil kunt maken. Het is voor ons de motivatie om HET PITCH EVENT te organiseren. Maar voordat we aan de gang gaan willen we vooraf onderzoeken of jij er wel op zit te wachten? Zou jij willen meedoen aan de wedstrijd voor de beste Pitch? Waar moet een congres aan voldoen volgens jou en wat zou het jou waard zijn?

Spreker: Dirk Zeelenberg

Een bevlogen spreker en voor Dirk is het een fantastische uitdaging om een zaal vol met mensen te inspireren of te motiveren – en daar mag misschien best bij gelachen worden. Mensen naar huis laten gaan met een goed gevoel en iets om over na te denken; samen brengen we jullie boodschap over. Als acteur en trouwambtenaar heeft Dirk moeten kruipen in de huid van een ander. Die kennis zal Dirk met ons gaan delen.

Pitch competitie

Alle ondernemers kunnen meedoen. We bieden de pitchers de kans aan om te Pitchen voor ruim honderden ondernemers. De Pitch zal worden opgenomen en zal ruim gedeeld worden op meerdere socialmedia kanalen. Maar bovenal maak je natuurlijk kans op de titel. De beste bedrijfspitch van Nederland!

MEERDERE WORKSHOPS

Het Pitch Event biedt verschillende leuke workshops aan om je zo je eigen Pitch te kunnen verbeteren. Alle workshops worden gegeven door trainers en coaches op een vakgebied. De workshops kunnen dan ook uiteenlopen. We bieden workshops aan om te pitchen op Social Media, workshops over mode en presentatie.

Congrescentrum B&I Harderwijk

Congrescentrum Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé unieke en dynamische plek voor het Pitch-congres. Centraal gelegen op de groene Veluwe, is onze locatie voor iedereen goed bereikbaar. De monumentale panden van de voormalige kazerne zijn getransformeerd tot een modern congrescentrum en evenementenlocatie, van alle gemakken voorzien.

Het hele programma

Voor het Pitch-congres 2022 hebben we gekozen voor onderstaand programma. We streven ernaar dat iedere bezoeker zichzelf zoveel mogelijk kan pitchen aan de andere ondernemers.

09.45u t/m 10.15u Inloop en ontvangst met een kopje koffie

10.30u t/m 11.00u Welkomstwoord namens de organisatie

11.00u t/m 12.15u Diverse Pitch workshops

12.30u t/m 13.00u Lunch

13.15u t/m 14.00u Toelichting van de vakjury

14.00u t/m 15.00u 5 Pitches van de top 5

15.00u t/m 15.15u Overleg van de vakjury

15.30u t/m 16.00u Bekendmaking van winnaar

16.00u t/m 17.00u Grote netwerkborrel

Tarief € 185,- per persoon

Deelnemers kunnen kans maken op te gekke prijzen